EMT WWW.EMT.RO
Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság
 
 
magyar română english
Magyar Română English
» EMT Főoldal
» Konferenciák
logo
» Főoldal
» Archívum
Erdélyi Magyar Műszaki
Tudományos Társaság

400750 - Cluj Napoca | O.P. 1, C.P. 140
jud. Cluj | Romania

tel./fax: +40-264-590825
+40-264-594042

emt@emt.ro
www.emt.ro
 
Földmérő Találkozó

Az EMT Földmérő Szakosztályának kezdeményezésére és a Nagyváradi Fiókszervezet szervezésében első alkalommal 2000 júliusában került megrendezésre a Földmérő Találkozó, melynek célja a kapcsolatteremtés bel- és külföldi fizikai és jogi személyek között, a hazai szakemberek ismeretének, tájékozottságának bővítése, a jelen és jövőbeli szakmai megoldásokba való gyors és hatékony bekapcsolása, a változó szakmai követelmények nyomon követése.

E rangos szakmai találkozón az MFTTT (Magyar Földmérési Térképészeti és Távérzékelési Társaság), a FÖMI (Földmérési és Távérzékelési Intézet), valamint a magyarországi Földművelésügyi Minisztérium képviselőin kívül Magyarország különböző földhivatalainak, egyetemeinek, cégeinek szakemberei, illetve hazai földmérő szakemberek vesznek részt.

A szakmai előadásokon kívül a résztvevők cégbemutatókat hallgathatnak, illetve megtekinthetik a résztvevő cégek által kiállított termékeket.

A többi konferenciákhoz hasonlóan a Földmérő Találkozón elhangzó előadások anyagait nyomtatásban is megjelentetjük, melyet a konferencia résztvevői a helyszínen kapnak kézhez.

2008-tól a Földmérő Találkozó felkerült a Magyar Mérnöki Kamara Továbbképzési Bizottsága által elfogadott évi szabadon választható, pontozott továbbképzési programjai közé!